keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Huhuh miten aika rientää

Päivän mannalappu: Ja kaiken, mitä te anotte rukouksessa, uskoen, te saatte.Matt 21:22.
Tästä on hyvä alkaa taas uusi päivä. Kun rukoillen kuljen niin Herra antaa voimia! Olen myös huomennut kuinka Jumala hoitaa, kun vain anon. Eipä ole ollut aikaa täällä paljoa kirjoitella..
Taas kerran olen saanut kokea miten ihmeellinen neuvon antaja Pyhä Henki onkaan, Hän muistuttaa ja lohduttaa, kun lohdutusta tarvitsen.. Olen kiitollinen! Herra on hyvä
Lapsen lapsia hoitaessa.. Ehkä ensviikolla voi rauhoittua ja istua ja olla vaan..
Eilen oltiin poikamme synttäreillä, hän täytti 45-v voi kuinka se aika rientää.. lapset saavuttavat pian minut..Tyttärelläni on kolme poikaa ja tämä nuorin Niklas syntyi sokeana hänestä on todella paljon tytöä, mutta se työ on myös antoisaa ja haastavaa. Nyt nämä vanhimmat pojat ovat meillä 13-v Oskar ja 5-v Max.
Olin eilen taas kerran Kokkolassa hoitamassa poikia, tyttärellä oli aamuvuoro, mukaani tuli 2 poikaa Niklas jäin mammansa kanssa kotiin. Sen vuoksi otan myös pojat meille että tytär sai olla vain tämän Niklaksen kanssa.. Onneksi tänään on pilvisempää eikä ole niin kuuma,jaksan paremmin. Pokien isällä on työmatka ja silloin tarvittan mummua.
Siunattua tätäpäviää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti